LP1 SE VCH
Hummelviksgårdens
Gioia Af Aaron >>>> (grön)

"Gioia"

S 55295/2008

8.5 månader
Ägare: Hummelviksgårdens kennel
Fodervärd: Sara Klingenberg, Domsjö
Dagbok Galleri Stamtavla Syskon Jakt
Viktkurva Statistik MH Kullar JUM
Utställning Viltspår Lydnad Övrigt BPH

Född:

080710

Far:

VDCH DCH Atago the Spirit of Heyoka

Mor:

LP1 SU(u)CH Hummelviksgårdens Eliska

HD: 

A/A

Atros: 

UA

Ögon: 

corneadystrofi (1402089)

PRCD

A (normal, clear by parents)

CEA

A eller B (normal, clear or carrier)

Höjd: 

ca 46 cm, (6 mån)

Vikt: 

19.15 kg, (140628)

Hon föddes 05.10 och vägde då 250 gram
Hennes teckning är: bred bläs, vita tassar runt om, vit svanstipp, vitt bröst från halsen ner till naveln

Övrigt: Eftersom att jag känner att jag har fått två otroligt fina vänner i Petra och Mirko så ville jag göra nåt för dem. Så jag frågade om Petra ville döpa den gröna tjejen.
Självklart så gjorde Petra det och då valde hon det här:
I found "Gioia", it is italian and means Pleasure, Darling, Fun, Juwel. And you speak it  "Dschoia". För att ännu mer visa hur mycket jag gillar både dem och Aaron så ville jag lägga till Af Aaron på slutet...
För det var sannerligen en härlig resa för att inte tala om hur trevligt Eliska och Aaron hade det i en vecka "in puppymaking paradise" Love that word!

Jag sa ju till att Petra skulle få 12 v på sej att fundera på om hon ville ha Gioia eller inte. För det var ju Gioia som Petra blev störtkär i på en gång när hon fick se hennes vackra tecken. Men eftersom att Petra är otroligt ambitiös så visste hon inte om hon skulle h atid med tre hundar så hon funderade fram och tillbaka. Petra kom upp hit och hälsade på då valparna var 8 veckor och då hade hon tagit med sej en bur för hon tänkte verkligen ta med sej Gioia hem. Men då tyckte hon att Filho var så ung att han behövde så mycket av hennes tid och så Aaron förstås och hennes nystartade företag. Så det var därför jag sa att du kan fundera tills de är 12 v hur du vill ha det och det var mycket fram och tillbaka men till slut så hade Petra bokat in en resa till Stockholm och skulle komma och hämta henne och vi skulle skjutsa ner Gioia till Arlanda.
Men dagen innan så ringde Mirko och sa att Petra hade tänkt hela natten och kommit fram till att hon inte trodde att hon skulle kunna ge henne den tid hon behövde så det var därför jag fick behålla henne.
Jag sa till Mirko att det hade jag velat hela tiden men jag hade inte velat påverka Petra i hennes val eftersom att om hon hade velat ha henne så skulle hon ha fått henne.
Så som det blev nu så blev vi alla nöjda!