Valp 1 (tik, märkt med blå) 

.LP1 LP2 SU(u)CH
Hummelviksgårdens Eliska

S 11416/2006

Eliska 8 månader

Ägare: Lotta Blomqvist
Maila

Dagbok Galleri Stamtavla Syskon
Viktkurva JUM MH Valptest
Statistik Kullar Övrigt Jakt
Utställning Viltspår Lydnad Bruks

Född:

2005-12-15

Far:

TJH LP1 SU(u)CH SVCH Duck Dog´s Red Herring

Mor:

LP 1 SVCH Working Beauty´s Adorable Aida

HD: 

A/A

Atros: 

UA

PRA:

A clear

CEA:

A clear

Ögon: 

UA 080126, UA 091102, UA 110129 UA 120202 (Finland)

Höjd: 

ca 49 cm (14 mån)

Vikt: 

20.2 kg (110921)

Hon föddes 03.13 och vägde 399 gram. 
Hennes teckning är: vit svanstipp, bläs, mycket vitt på bröstet, två vita tår fram, två vita tassar bak och vit under hakan.

Kuriosa: När Eliska föddes så kände jag direkt att det var hon som jag skulle spara. Fastän att det var 7 fina tikar och jag sa att jag skulle verkligen ta hon som såg bäst ut så kunde jag inte gå emot hjärtats röst och det har jag ALDRIG ångrat. Eliska är väldigt mjuk och trevlig i sättet men älskar ändå att jobba. Hon har tagit fågel och kanin ända sedan hon var 8 veckor (utom på apporteringstestet såklart! ha, ha...)

Lite kuriosa om Eliska:

1. Jag är väldigt rädd för Jennies katter, förut vågade jag inte hoppa upp i sängen när matte gick och la sig men mitt i natten blev längtan för stor och jag hoppade upp och la mig iaf:) Nu sover jag där hela nätterna.

2. När jag åker bil så sitter jag alltid i framsätet istället för i bagageutrymmet. Stoppar matte in mig där bak så hoppar jag snabbt fram. Blir ohyggligt tjurig om någon sätter sig på MIN plats.

3. Jag är väldigt duktig på att jobba i skolan. Jag kan leta rätt på förlorade tennisbollar, promenera med elever som inte är med på gympan samt ta hand om alla leksaker matte stoppar i korgen.

4. Jag får världens ledsnaste ögon om matte lämnar mig eller ägnar sig åt andra hundar.

5. Jag ÄLSKAR godis och kan i princip göra vad som helst för att få smaka.

6. Jag har mycket svårt för att hitta bra ställen att kissa på. Kan promenera runt väldigt länge innan jag sätter mig och kissar.