Valp 7 dagbok >>>>       

.
20/3 Nu är lilla Moa (som vi kallar henne här hemma) snart 7 veckor. Tiden har gått sjukt fort och allt känns jättebra. Om hon fortsätter att utvecklas så här så vill Tina väldigt gärna ha henne så då får det bli så. Jag vet inte vad vi ska ta i stället. Vi får välja valp ur vilken kull vi vill eller championtiken Bambi som är steriliserad. Jag styr upp så mycket när det gäller de andra så det här får Pekka bestämma och jag stöttar honom i vad han än väljer.

Nu väger lilla Moa 1.4kg och äter bra med kulor också

14/3 Idag är valparna 4v och en dag. De äter bra med uppblötta kulor. Hitintills har de fått kulor 3ggr/dag men nu ska de få 4ggr/dag. Det funkar redan rätt bra med att de kommer när man visslar i visselpipan.
Idag har vi fotat, klippt klor, avmaskat och vägt dem allihopa.
Idag så väger lilla frallan 1.1 kg så det känns jättebra att hon har passerat ett kilo och väger nu 1.1kg

13/3 Igår var det än en gång fredagen 13/3 Valparna föddes ju också på en fredag som var den 13:e  :) Vi tog även fram en stor tunnel som de får ha i köket. Nu orkar hon inte så mycket köttbullar för hon kämpar på med kulorna men jag tror att jag ska lura i henne fler köttbullar så att hon har lite att ta av om hon skulle bli sjuk eller så.
Men hon är sjukt charmig och vet vad hon vill

8/3 Idag fyller frallan 5 veckor och nu väger hon 867 gram

7/3 Så glad för hon äter specialköttbullarna med väldigt stor aptit och har nu passerat 800 gram :) Idag så har hon även fått smaka några kulor men de var inte alls lika goda som grädde i  köttfärs

6/3 Idag så fick hon smaka några kulor tillsammans med tollarna och de gick också ner. Nu väger hon 738 gram så jag är så glad att det går åt rätt håll.

4/3 Jag ger henne de där specialköttbullarna 3-4 ggr/dag och hon får äta så mycket hon vill. Så nu äkar hon stadigt i vikt så det känns superbra

3/3 Efter att ha pratat med Moa så ska vi nu ge henne köttbullar bestående av köttfärs och grädde för att se om hon ökar i vikt. Vi gav henne i går kväll och hon mumsade glatt i sej 2 st så det känns jättebra :) Nu väger hon 633 gr

28/2 Idag försökte frallan leka med tollarna men det gick sådär ;) Tollarna är ju 2v yngre och är mest att de äter och sover. Hon bet tag i gröns öra men inte brydde hon sej i det :)

24/2 Nu har frallan börjat att gå omkring bland sina stora kompisar :)

14/2 Nu har frallan öppnat ögonen!

1/2 Idag så föddes Beyonces kull!