Perry dagbok >>>>       

 
20/3 Dagen V som i valpval! Äntligen så kom dagen när Maria skulle kolla vilken av valparna som hon tyckte passade bäst till det hon vill jobba med tillsammans med sin hund.
Jag och Sara K har ju sagt hela tiden att vi tror att Maria kommer att välja hanen men Maria hade bestämt sej för att ha ett öppet sinne och välja den hon kände skulle passa henne bäst. Efter första delen av hennes test så blev jag väldigt förvånad för jag var nästan säker på att hon skulle välja grön.
Efter den andra delen så var det ingen tvekan om att det var Perry hon ville ha. Han kampade mycket, var självsäker, trygg och var den enda som klev upp på skivan som är under vardagsrumsbordet. Det fick Maria att glatt utbrista: Men han är ju en räddningshund :)

Idag så har vi även fotat, vägt och klippt klor på alla valparna. Det gick bara finemang såklart

14/3 Idag är valparna 4v och en dag. De äter bra med uppblötta kulor. Hitintills har de fått kulor 3ggr/dag men nu ska de få 4ggr/dag. Det funkar redan rätt bra med att de kommer när man visslar i visselpipan.
Idag har vi fotat, klippt klor, avmaskat och vägt dem allihopa.
När Maria var hit idag så kände hon att blå tik var inget för henne så jag frågade Johanna om hon var intresserad och det var hon :)

13/3 Igår var det än en gång fredagen 13/3 Valparna föddes ju också på en fredag som var den 13:e  :) Vi tog även fram en stor tunnel som de får ha i köket.
Sara, Johanna och en kompis kom och hälsade på idag. Johanna sökte sej direkt till Blå och det kändes så bra för de klickade direkt :)

6/3 Idag så är valparna 3 veckor och de har fått klorna klippta och fått smaka några kulor

28/2 Idag så har vi avmaskat och klippt klor på dem alla

27/2 Nu går alla valparna omkring

22/2 Nu har han fått en glipa och börjat att öppna ögonen, flera svarta trampdynor

21/2 Nu väger dunderklumpwn 947gram :) Jag har även börjat att se att han har inget emot att ligga själv, så han blir nog en ganska självständig herre.

20/2 Nu har killen fått hängöron :)

17/2 Idag så har jag bytt halsband på dem allihopa eftersom att de växer så mycket. Det är så skönt att se att alla mår bra och blir tjocka och glada.

14/2 Idag har killen tappat navelsträngen och börjat att få en sotig nos

13/2 -15 Äntligen så är dagen här när vi ska få Gioias sista kull.