Valp 5 dagbok >>>>       

 
20/3 Idag så har vi fotat, vägt och klippt klor på alla valparna. Det gick bara finemang såklart. Idag så bestämde sej Maria att det var en kille hon ville ha så därför är den här godingen kvar att hitta en familj åt. Jag tog kontakt med en tjej som var intresserad av tollare så på torsdag kommer de hit och träffar gul så får vi se vad de säger efter det mötet.....

15/3 Idag så tog gula tjejen ett ofrivilligt dopp i vattenskålen :)

14/3 Idag är valparna 4v och en dag. De äter bra med uppblötta kulor. Hitintills har de fått kulor 3ggr/dag men nu ska de få 4ggr/dag. Det funkar redan rätt bra med att de kommer när man visslar i visselpipan.
Idag har vi fotat, klippt klor, avmaskat och vägt dem allihopa.
Gul är nu mycket lugnare än vad hon var för några dagar sen. Hon blev behändigare mot de andra valparna sen de flyttade ut i köket.

13/3 Igår var det än en gång fredagen 13/3 Valparna föddes ju också på en fredag som var den 13:e  :) Vi tog även fram en stor tunnel som de får ha i köket.

6/3 Idag så är valparna 3 veckor och de har fått klorna klippta och fått smaka några kulor

4/3 Idag så visade gul vem det är som bestämmer i valplådan. Hon gick direkt fram till blå med svansen rakt ut och morrade tills hon la sej ner.

1/3 Idag hr gul börjat att försöka leka lite med de andra ;)

28/2 Idag så har vi avmaskat och klippt klor på dem alla

27/2 Nu går alla valparna omkring

24/2 Börjat att öppna ögonen lite grann

22/2 Flera svarta trampdynor

20/2 Nu har hon fått hängöron

17/2 Idag så har jag bytt halsband på dem allihopa eftersom att de växer så mycket. Det är så skönt att se att alla mår bra och blir tjocka och glada.

16/2 Nu har hon fått en riktigt svart nos.

14/2 Idag så är hon lite sotig om nosen och har tappat navelsträngen

13/2 -15 Äntligen så är dagen här när vi ska få Gioias sista kull.