Lasses dagbok 2002 >>>>

31/12 Anette ringde och talade om att hon hade också börjat att träna Lasse. De hade koppeltränat, varit på en promenad och sett ett tåg och sen varit på besök hos en whippet. Det gäller att vara med så att de får vara med om olika saker.

29/12 Nu har Lasse börjat att charma bekantskapskretsen! Anette skojade med mej och sa att det var en sak jag hade glömt att skicka med valparna. Det var kaffe! *stort skratt* Det blir nämligen folkvandring när man kommer hem med en liten tollarvalp! De hade en bekant som sa att Lasse såg ut precis som om han kom från gosedjurshyllan på Barnens hus och det stämmer på pricken!

28/12 Idag så har äntligen Anette, Håkan, David och Andreas fått hem sin otroligt efterlängtade Lasse! Jag har verkligen försökt att få Anette att inse att det är flera andra som har väntat mycket längre, men hon säger bara att de har inte haft hund, så de vet inte hur mycket man kan längta! Resan hem var lite grinig, men det var det väl värt, eller hur?

22/12 Jag hade somnat på soffan framför TV:n (igen...). Jag vaknade av ett ljud, men jag trodde att jag drömde. Då var det Lasse och co som hade forcerat dörren till valplådan och kom uppför trappen och ville pussas! Han vet verkligen vad han vill!

21/12 Lasse väger nu 4 235 gram och är ca 24 cm hög.

17/12 Nu har vi klippt klorna och avmaskat honom.

11/12 Lasse väger nu 3 180 gram.

9/12 Lasse är en riktig lite goding! Han håller sej ofta framme och är lite lagom stöddig, precis som killar brukar vara! Det ska bli jättekul att se vad det blir av honom i framtiden. Det är bara till att hoppas att David och Andreas kommer att tycka lika mycket om honom så att det inte blir en "mattehund"! Hör du det Anette!?!

3/12 Nu väger Lasse 2 340 gram.

22/11 Idag blev han avmaskad och väger nu 1 260 gram.

21/11 Lime har nu fått sina första tänder.

18/11 Lime knatar på och håller ställningarna! Han och brun är kanske de som kommer att bli mest lik Mighty.

13/11 Öppnat båda ögonen lite grand och fått svart nos.

9/11 Avmaskad med Banminth.

6/11 Han har även mörka trampdynor

5/11 Nosen har börjat att mörkna

3/11 Då fick han hängöron