Dagbok 2006 >>>

21/10 Eftersom att jag kommenterar resultaten på den sidan så blir det inte så mycket skrivet här om dem. Men Kenzo har ju blivit SVCH och det är ju helt underbart! Idag ringde Susanne och sa att Kenzo hade hittat en tub med massageolja (inga fula tankar nu...hi, hi...) so han hade demolerat och vräkt i sej! Helt märkligt att Kenzo som inte har gjort någonting sen han var valp skulle göra det nu då han är gammal! Men det är ju så tollarna är: oberäkneliga! *skratt* Kenzo och Susanne har ju också varit jätteduktiga på lydnadsplanen med ett 1:a pris i första starten.

13/7 Igår så åkte Kenzo med familj på semester till Lysekil där de har sin stuga. Idag så ringde Susanne och ville att jag skulle kolla var det fanns någon veterinär eftersom att Kenzo hade fått analsäcksinflammation! Himla osis att börja semestern med det! Jag hittade några telefonnummer, men då var det en annan sommarstugeägare som hade sett en skylt på ett hus om veterinär så Susanne var ju en sann Hummelvikare och ringde på i alla fall fastän skylten var borta och fick tag på en annan veterinär och fick tid idag på em! Snacka om service! Så nu väntar jag bara på att Susanne ska ringa och tala om hur det har gått! Tur att det inte var något värre i alla fall.... Nu är stackars familjen Arnlund-Gunnarsson 785:- fattigare, men ni får väl ta fram pokalen och titta på då ni börjar bli hungriga och ta det som ett medel på veckan att ibland så är det ris och ibland så är det ros! :=) Kramizar så ses vi sen!

10/7 Ja nu är kennelhelgen över och Kenzo alias "rödskallen" fick i år två priser! Först blev han Årets Hummelvikare, viltspår och sen fick han även Leffes instiftade pris "peoples choice" som är inspirerat av bilutställningar. Alla som var där fick rösta på en hund vilken som helst och mutor var tillåtna, men det blev i alla fall Kenzo som vann en förkrossande seger! Stort GRATTIS till er så nu hoppas vi bara att det sista 1:a priset i viltspår också kommer!

28/6 Idag så gjorde Kenzo sitt MH och det var jätteskoj att se! Han påminde en del om halvsyster Pyttan, fast i en coolare variant. Vem kunde tro att rödskallen Kenzo skulle vara så cool! Himla skoj var det att se i alla fall, så tack så jättemycket Susanne för att jag fick följa med och dokumentera alltihopa. Men det är ju som Susanne säger att lite märkligt känns det ju att sitta och köra till Sundsvall för att gå för en beskrivare som är från Övik! *skratt* Men Maj var väldigt rättvis och duktig som beskrivare så det var skönt.

11/5 Idag har Kenzo gått sitt första viltspår för i år och det gick bara bra. Så nu blir det väl snart off prov hoppas jag så att det blir en till SVCH bland Hummelvikarna! *skratt*

9/5 Nu var det andra träffen på kursen. Nu blev vi indelade i två grupper och det känns superbra eftersom att då får man ju träna mer och då "stoppar ju inte vi upp" den andra gruppen som är mycket mer rutinerade än vad vi är. Kenzo slarvade med apporteringen men var otroligt glad och positiv i alla fall. Men Kenzo har ju fått för sej att han ska lämna dummien till kastaren så det är nog främst det som Susanne behöver hjälp med att få bort.

2/5 Idag så var det första träffen på retrieverträningen. Kenzo visade väl inte riktigt sin allra bästa sida för han satt och pep rätt mycket mot vad han brukar göra i vanliga fall. Men det var inte så konstigt för under 3 timmar så blev det bara två apporteringar och väldigt mycket väntan och passivitet och det är ju kanonbra att träna på det också.

11/4 Nu har jag fått nya kort av Susanne på Kenzo som hon har tagit hos fotografen som var i Sundsvall. Nog ser man skillnad att han är vuxen numera då man jämför med kortet från Happy Dogs där han var unghund. Tack snälla det var superskoj att få se dem.

11/3 Idag så var vi på utställning med ett helt gäng med Hummelvikare! Både Kenzo och brorsan Bond fick första pris i ökl, fastän de gick in i klassen bara några dagar tidigare! Bra gjort killar! Nästa gång så kanske det blir CK, eller hur?!

9/3 Nu på två årsdagen är Kenzo 50 cm hög och väger 20.9 kg. Snälla Kenzo bjuder tjejerna Bessie och Kelly på tårta förstås!

26/1 -06 Nya bilder på Kenzo! Det är nog inte för inte som de kallas hundvärldens glada pajas om man säger så! *skratt*