Kaizers dagbok 2006 >>>>

31/12 Vilket år det här har varit för Kaizer! 2 st CERT och CACIB på utställningar, blivit pappa till en kull härliga valpar med Vilma och som kronan på verket så blev han ju SVCH i somras!

10/12 Idag så fick Kaizer CK på Stora Stockholm, men blev oplacerad i konkurrensen. Härligt, men nu vill vi att ni ska ta det sista certet så att vi får vår första dubbelchampion! :=)

30/9 Idag så har Kaizer parat Vilmagumman! Hoppas att det blir en massa små Kaizrar så småningom!

25/5 Idag så var Lena och Kaizer med på träningen igen. Himla skoj att se hur bra han svarar på Lenas nya träning med honom. På platsliggningen så bryr han sej inte ett dugg om störningarna på sidan om honom. Nu tar han även både fågel och klöv så det kanske blir en till karriär för honom? ;) Tack så jättemycket Lena för bilderna! Kramiz

18/2 Idag så hade vi träning igen med Hummelvikarna. Kaizer var jätteduktig och brydde sej inte ett dugg fastän Vilma av alla klev upp på platsliggningen. Som tur var så gick hon ingenstans utan hon bara ställde sej upp. Jättebra störning för Kaizer (som vi gärna hade varit utan...) som inte ens tittade åt Vilmas håll. Vi provade med en fågel också. Kaizer var väldigt intresserad men ville inte gärna plocka upp den men med lite lek så tog han den till slut så nu ska vi ha med en fågel på varje träning så att alla får prova som vill så att de inte glömmer bort hur man ska göra! ;)

9/2 Ny vikt på Kaizer är 17.7 kg. Tyvärr så har ju inte lydnaden funkat å bra för Kaizer på slutet. Alltså mot vad han kan egentligen. Men Lena är en sann kämpe och har hittat nya vägar att gå så jag tror utan tvekan att de kommer igen. Vi ses ju snart igen eftersom att vi tränar ju tillsammans på de lördagar som Lena är ledig! Stor kram till er båda två!

28/1 Nya bilder som jag tog idag på träningen på snygga Kaizer som bara blir mer och mer lik mamma Mitzy.

21/1 Idag så har jag fått lite nya bilder på Kaizer! Tack snälla Lena!

10/1 -06 Idag så kom det nya bilder på Kaizergubben! Härligt att se! Hoppas att vi ses på lördagarna på träningen.