Kaizers dagbok 2005 >>>>

30/10 Idag så var Kaizer iväg och tävlade i lydnad igen. Tyvärr så smög han upp på platsliggningen och gick sakta till matte.... Himla otur och där ser man vad en yr platsliggning kan ställa till med mycket.... För det var ju oturligt att så många klev upp på förra tävlingen. Som tur var så lockade ju inte Kaizer några andra att kliva upp eftersom att han skötte det så diskret. Men nu ska vi träna platsliggningar med Lena och Kaizer så att hon får tillfälle att korrigera honom på träningen. Så nästa tävling säger Lena att då struntar hon i resten av poängen bara han ligger kvar och det tycker jag är väldigt klokt tänkt! Vi håller tummarna för att ni ska fixa det och det gör ni ju såklart! För Kaizer fick ju fina poäng som kom upp i 147 utan platsliggning! Vi är stolta över er i alla fall!

29/9 Nu har Lena var bussig och skickat en massa fina kort från agilitytävlingen. Man tackar och bugar! Kramiz

25/9 Lydnadstävlingen förra helgen var ju väldigt olycklig eftersom att det var en schäfer som klev upp och körde upp en annan schäfer och sen var det ju full rulle. Så Kaizer klev ju upp och det är ju det som är så tråkigt då man tävlar i ettan att man vet aldrig vad som kan hända. Som tur var så var ju inte hunden arg i alla fall för man har ju sett såna tävlingar också där det har blivit slagsmål och det är ju ännu värre. Hur som helst så var han duktig i alla fall. I helgen som var tävlade Kaizer i agility för första gången i Östersund. Det gick inte så bra resultatmässigt, men Kaizer var väldigt snabb och intensiv då han gick banan. För Lena lät honom gå hela banan i alla fall fastän han blev diskad i början för att han skulle få lite rutin och det var ju klokt! ;) Så vi håller tummarna för er att det går bättre nästa gång. Nu ses vi ju snart igen på utställningen i Sundsvall! Kramiz

5/9 Idag så kom det lite bilder på Kaizer igen. Härligt för nu var det ett tag sen vi sågs.. Lena berättade också att Kaizer var med och gjorde två uppvisningar på Hundens dag i lördags på brukshundklubben. Både i lydnad och agility visade de upp sej och det gick bara galant såklart! Vi önskar er ett stort LYCKA TILL på lydnadstävlingen såklart och då står jag där och filmar er så då kommer du inte undan må du tro! :)

28/5 Idag då vi var iväg och röntgade B-kullen så vägde vi dem också. Kaizer väger nu 17 kg. Jag tog även några kort på honom hos vet.....

10/5 Idag så talade jag med Lena. Så jag frågade såklart hur det är med Baghera, hennes andra hund och de ska in och ta prov för att kolla om han har cancer nu på fredag så vi håller tummarna för att allt ska gå bra för er! Stackars dej och Baggen.... Stor kram till er allihopa!

31/3 Härligt med fler bilder på Kaizergubben! Han är ju för söt! Jag hoppas att ni kan komma på någon träning framöver så att vi får träffa Kaizer igen! Kramar....

27/2 Bildbevis har nu inkommit på Kaizer och ägget! Jag och Susanne fick lite prestationsångest så var tvungna att kolla vad våra hundar kunde....Och det gick bra för Kenzo, Bee-Kini och Vilma som vi testade på! *skratt* Jobbigt med valpköpare som sätter press på en stackars uppfödare! *stort flin* Lena och Kaizer kom förbi och tränade en stund de också men olyckligtvis så blev Lena kvar på jobbet lite för länge och sen ska hon till fjälls och lite annat så det lär nog dröja innan vi ser dem igen... Men ha så mysigt i fjällvärlden båda två!

26/2 Lena berättar att Kaizer kan apportera ägg! Helt kanon! Så nu känner vi att nu måste vi lägga in en högre växel! *flin*

15/2 Nu har Lena vägt och mätat Kaizer. Han väger 16 kg och är ca 48-49 cm hög.

6/2 Nu har Kaizer gjort off debut i lydnadsklass 1! Det gick jättebra och han fick ett tredje pris och 136 poäng. Men jag väntar på att matte Lena ska skicka kritiken så att jag kan skriva in det på Kaizers resultatlista! Grattis till er båda två som inte ens hade tränat på alla moment innan tävlingen! Massor av kramar!

15/1 Idag så var även Kaizer med på vår valpträff och det var jätteskojigt att se honom igen. Som vanligt så skötte han sej exemplariskt hela tiden. 

11/1 Fler kort på Kaizer men jag la dem på 10/1 eftersom att de var tagna samma dag! Titta och njut!

10/1-05 Nu har jag fått bilder på Kaizer då han var i fjällen med sin matte Lena och mormor och morfar. Härliga kort som visar hur glad en tollare är för att inte tala om hur påhittiga dem kan vara. Jag undrar om de har någon telepatisk kontakt eftersom Kaizer gjorde precis som halvbrorsan Ayak, han åt upp lämmlarna som han fick tag på. Dessutom så tyckte han att det var så mumsigt så..... Men inte de tvåbenta.... *flin* Kaizer grävde sej helt sonika ner till godbitar och mumsade glatt. Kaizer gick även till grannen i fjälls och hittade inälvor från en ripa i deras sopor som han också mumsade i sej och sedan spydde upp hemma hos mormor och morfar! Köper man en fågelhund så är det såna saker som man får räkna med! *flin* Sen har Kaizer fått åka skoter. Då sitter han som en kung framför matte Lena eller då åker han pulka tillsammans med sina två sambos, Baghera och Ask. Kaizer är nu ca 48 cm.