-

Granes dagbok >>>>

.
20/3 Idag så väger Grane 6.35kg och är 4 månader gammal. Vi tycker så mycket om den här godingen. Tack snälla Tina för att han får bo här.

16/3 Grane hittade en petflaska att leka med och tro det eller ej men han fick av korken på flaskan. Han är smart den lille busen :) Nu har han även börjat att sova med oss i sängen så det är fullt med hundar där nu ;)

14/3 Nu har jag verkligen varit slö med att skriva i Granes dagbok. Idag så vägde vi honom och nu väger den lilla raringen 5.65kg.
Jag tror att han kommer att bli minst lika personlig som pappa Mollgan. När Pekka är på jobbet så då ligger han tätt intill mej på axeln när jag sitter vid datorn, annars så vill han att jag ska hålla i honom.
När han blir hungrig så klättrar han upp och ställer sej i en tvättkorg för att sedan hoppa ner i sin egen hage som vi har uppställd i vardagsrummet.
När han vill komma upp till mej i soffan så ställer han sej först och skäller på mej och eftersom att jag inte bryr mej om det så slutar han efter ett tag och då drar han sej upp till soffan genom att sätta klorna i mina joggingbyxor....
Han charmar verkligen alla som kommer hit och jag förstår varför, för han är ljuvlig :)
Han är lite bossig och när han och Bine leker så blir han väldigt upprörd men eftersom att Bine är så snäll så blir det inget mer.
Grane är också anmäld till några utställningar så det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för honom. Vi är så sjukt nöjda med den här killen och är så tacksamma att han fick flytta hit :)

24/1 Nu väger den lilla godingen 2.95 kg och vi har klippt klor och det gick bara bra det också.

17/1 -15 Äntligen så är han här. söta, underbara Grane. Idag så väger han 2.45kg, Han är som en tjock liten råtta.

25/12 Idag så har Pekka beställt flygbiljetter tills han ska åka ner till Tina och hämta hem sötaste Grane.

15/12 Tina ringde och frågade om vi var intresserade av Grane och efter att ha pratat en snabbis med Pekka så var det klart att vi hoppade på det här tåget att få en snäll och rar Mollganvalp. Det ska bli sjukt skoj att se vad det blir av honom i framtiden.

22/11 -14 Föddes lille Grane som ensam valp i Humlas kull