Fox dagbok 2006 >>>>

20/12 Foxen har haft lite feber och varit lite snorig några dagar. Men självklart har han ätit precis som vanligt. Men då jag frågade om han hade luktsinne så hade han det, men nu var det borta.... Så det är antagligen noskvalster han har fått och eftersom att Fox och Easy är tillsammans så ofta så får även Easy behandling för det.

16/12 Mitzy tyckte att det var MYCKET bättre att vara hos mormor och morfar för hon tycker att det är alldeles för lite mat hos Gizela! Hon kommer med matskålen och kastar den framför fötterna på Gizela men inte hjälper det! *skratt* Hon hoppas nog att det ska bli lite mer mat på julafton då hon också ska få vara hos Fox med familj. Ni är kanon som alltid ställer upp!

15/12 Nu ska mamma Mitzy få vara hos Foxen några dagar och busa....

26/8 Idag så var vi ju på utställning igen. Om man säger som så, så blev inte Gizela så väldigt imponerad över den domarens kunskap om tollarna! *skratt* Men det är bara att komma igen på nästa utställning! Kramiz

25/8 Ja nu har så äntligen svaret på HD röntgen kommit och än en gång så gick det bara bra så att vi kunde andas ut! Foxiloxen hade B på båda sidorna och UA på armbågarna och det är ju strålande.

18/8 Idag så åkte vi och Gizela, Ellen och Fox till Vännäs för att röntga hundarna. Så nu håller vi tummarna att resultatet blev bra så att vi kan andas ut, för det är ju värsta nervpressen innan man vet. När vi åkte hem så stannade vi till hos Era i Rundvik och då blev Fox kär. Hon hade precis löpt så hon luktade så mumsigt så... Men Era var duktig på att säga ifrån men brydde sej Foxen? Nej inte ett dugg! *skratt*Han är verkligen ihärdig då han vill den vovven.... Vi vägde Fox innan vi gick in till vet och då vägde han fortfarande 23 kg.

8/6 Idag så ringde Gizela och sa att Foxen var sjuk.... Oj snacka om att man blev orolig. Men efter att ha hört symptomen så antog jag att det "bara" var förhudskatarr. Stackars Fox hade inte kunnat pinka ordentligt på ett tag, så man kan ju försöka tänka sej ini hur ont han har haft det. Himla tur att Gizela såg det idag i alla fall och att Monica hade tid att ta emot dem akut. Så det blev "kopenicillin" så det var 7 dagars karens på mjölken och 30 dagars karens på slakt! *skratt* Skämt åsido så var det ingen fara med Foxen som tur var.  Gizela passade på att väga honom hos Monica så nu väger Fox 23 kg.

3/8 Som sagt Foxiloxen kom på besök idag med matte Gizela och lekkompisen Easy! Fox blev riktigt förvånad över att inte bli tillsagd av Pyttan då han kom in i huset, för det är ju nåt han har blivit van... Fortfarande så är han väldigt speciell då han ska "simma'" eller vad man ska kalla det. Man ser ett huvud som står rätt upp eftersom att han går på botten så länge han bottnar! *skratt* Som en sjöjungfru eller nåt! Nu väger Foxen i alla fall 22.8 kg och är 53 cm hög så nu är han stora pojken.

10/7 Världens gladaste valpköpare bor nog i Järved just nu tror jag! Först så fick Fox sitt efterlängtade "valp-CACIB" på kennelträffen, men inte nog med det han gick dessutom och VANN hela utställningen! GRATTIS till er! Värsta stora BIS rosetten hade jag köpt så Gizela ringde till Ulla (Easys matte) och sa att gå ut på bron så ska du få se. Så då stod Gizela där och fladdrade med den jättestora rosetten så att Ulla på gatan ovanför såg den! *skratt* Om jag säger så här så förstår ni väl att Gizela blev direktkvalificerad som valpköpare på sin galenskap! Men roligt har vi! Så nu sitter rosetten rakt fram då man kommer in i deras hus så hur gärna man än vill så kan man inte undvika den! Ni skulle ha sett minen på Gizela då jag med helt allvarlig min sa att hon förstod väl att det var ett "vandringspris" så att hon skulle bara få ha den ett år! Hennes min var helt obetalbar! Självklart så blir det en ny varje år!

20/5 Idag på lördagsträningen så körde vi en walk-up och med fågel. Gizela sa att Fox var helt slut i huvudet då han kom hem, för det känner verkligen på så nu ska vi fortsätta att köra mest jaktträning på lördagarna.

11/3 Idag så var vi på utställning i Sundsvall med massor av Hummelvikare och självklart så var även Fox med. Han fick jättefin kritik men domaren ville att han skulle grovna lite mer och det är ju bara att hålla med. Men man ska se allting positivt som matte Gizela att han blev ju bäst i valpklass 2 av hundarna från Västernorrland! *skratt*

6/3 Idag fick jag några roliga kort på Foxen! Ja vad ska man säga....*skratt* Sådan herre sådan hund kanske? *gapskratt*

27/2 Idag så fick jag nya bilder på "Snygga-Fox" av Gizela för att visa att domaren igår hade helt fel! Alldeles rätt inställning! *skratt* Fox är ju snyggaste 7 månadersvalpen i hela Järved! ;)

20/2 Idag så ringde Gizela och talade om varför Fox hade kräkts tidigare....Han hade nämligen hittat ett eget matförråd i skogen, så han åt djupfrusna möss! Äckelgenen är nog med all sannolikhet från mamma Mitzy fast hon brukar rulla sej i det äckliga och inte äta upp det. Så nu är han avmaskad och kräks inget mer sen Gizela har flyttat på den djupfrusna musfamiljen i skogen! Ha, ha... Vilken tur att vi inte har träffat på Fox så mycket och fått muspussar av honom! *gapskratt*

4/2 Fox kom ut och tränade med oss i Svedjeholmen och självklart så passade jag på att ta några kort på honom....

28/1 Fler nya kort på Fox efter vår lördagsträning....

26/1 Nya kort på Foxen

19/1 Nya kort på Fox när de var hit och hälsade på hos oss!

14/1 Igår så åt Fox upp Ellens fina dockskåpssoffa! Sen spydde han upp den senare på kvällen! Men det gick inte att rädda delarna tyvärr....

10/1 Gisela hade skickat några bilder från det att hon var här och hälsade på, men de kom till någon annan lycklig människa! Men nu är de framme i alla fall!

4/1 Idag på C-kullens 6 månaders dag så kom Gisela och Fox och hälsade på oss. Dessutom så hade de med sej tårta! Mums! Sånt uppskattas må ni tro! *stolt över mitt val av valpköpare* Vi hade som vanligt en trevlig dag med en massa surr och svammel med våra hundar och helt plötsligt så hade hela dagen gått. Men oj vad tiden går fort då man har skojigt, eller vad säger ni andra? Nu väger Fox 18.6 kg

1/1-06 Ja nu har det hänt saker ute i Järved! De har fått ADSL!!! Härligt! Men nu måste du ju skicka fler bilder på Foxen! Smällarna gick bara bra på nyår, men då var det värre med den tjocka röda gubben på julaftonen! *skratt* Då blev det minsann MH test direkt! Och ståndskall! Men med köttbullar i fickorna så löste sej det också. Men nu var det länge sen vi sågs så nu är det snart dax att snusa lite eller hur? Fox har också börjat att lyfta på benet. Han har ju även fått träffa halvsyrran Bee-Kini några gånger och då blir det livat värre när de busar omkring.