Choice dagbok >>>>       

 
20/3 Idag så har vi fotat, vägt och klippt klor på alla valparna. Det gick bara finemang såklart

14/3 Idag är valparna 4v och en dag. De äter bra med uppblötta kulor. Hitintills har de fått kulor 3ggr/dag men nu ska de få 4ggr/dag. Det funkar redan rätt bra med att de kommer när man visslar i visselpipan.
Idag har vi fotat, klippt klor, avmaskat och vägt dem allihopa.
När Maria var hit idag så kände hon att blå tik var inget för henne så jag frågade Johanna om hon var intresserad och det var hon :)
Så nu heter min favoritvalp Hummelviksgårdens Perfect Choice. Jättefint namn tycker jag.

13/3 Igår var det än en gång fredagen 13/3 Valparna föddes ju också på en fredag som var den 13:e  :) Vi tog även fram en stor tunnel som de får ha i köket.
Sara, Johanna och en kompis kom och hälsade på idag. Johanna sökte sej direkt till Blå och det kändes så bra för de klickade direkt :)

6/3 Idag så är valparna 3 veckor och de har fått klorna klippta och fått smaka några kulor

5/3 Idag när jag skulle väga dem så blev blå skitarg på mej nej jag tog henne från spenen och morrade ordentligt åt mej. :) Bra med lite humör i dem så att de inte blir mesiga

28/2 Idag så har vi avmaskat och klippt klor på dem alla

27/2 Nu går alla valparna omkring

24/2 Börjat att öppna ögonen så det syns en springa

23/2 Hängöron

22/2 En svart trampdyna

17/2 Idag så har jag bytt halsband på dem allihopa eftersom att de växer så mycket. Det är så skönt att se att alla mår bra och blir tjocka och glada.

14/2 Idag har hon tappat navelsträngen

13/2 -15 Äntligen så är dagen här när vi ska få Gioias sista kull. Värkarna började kl 05.50 och kl 08.00 efter mer än 2 timmars värkar till och från så kom äntligen första valpen. Vi är så glada och lyckliga.