Buddys dagbok >>>>
.

20/2 Nu har det hänt lite grejer för vår älskade Buddy. Beyonce blev ju sjuk och fick feber så vi fick åka in till Öviks djursjukhus med henne och valparna. Vi hade en jättetrevlig och empatisk veterinär som hette Frida. När vi började prata om raser så visade det sej att hon var sugen på en tollare men ville helst inte ha en valp.
Jag tänkte inte mer på det men några dagar senare så fick jag en intresseanmälan från henne att hon kunde tänka sej en Gioiavalp. Då frågade jag henne om hon kunde tänka sej Buddy.
Hon skulle komma och hälsa på och se lite på Buddy och hon gillade det hon såg och tog honom på prov några dagar.
Jag hade ju köpt en tågbiljett till Pekka som skulle ha åkt ner till Helena med Buddy den 14/2, men Frida sa att om det inte funkade mellan henne och Buddy så kunde hon ta med honom söderut den 20/2 så det var ju kanonbra.
Frida skrev dagen efter hon hade hämtat honom att hon gillade honom och att det nog skulle gå bra. Nästa mail så hade han varit med henne på djursjukhuset med 10 andra hundar och det gick hur bra som helst. Men det var lite jobbigt för Buddy eftersom att det var en löptik där :)
Så Buddy blir kvar hos Frida så det känns jättebra. Frida skrev och frågade om vi kunde ha honom en vecka när hon skulle bort och det har vi ju gärna så nu är han här med oss till nästa helg :)
Anne-Lise från Lauvstuas ringde också och sa att nu hade Toya fått sina valpar med Buddy och det blev 2 hanar och 5 tikar! Så där tar vi en parningsvalp som Helena på Skymningskallets ska ta så får vi en pom av henne sen som blir Leos hund.

7/2 Buddy kollade patella idag och den var UA alltså 0/0 så det känns bra.

24/1 Idag väger Buddy 23.5kg så det går ju sakta åt rätt håll :)

17/1 Nu väger Buddy 23.8kg.Vi fick roliga nyheter i veckan och det var att Buddys norska tjej på Lauvstuas är dräktiga, (det är ju superbra). Jag är så himla glad eftersom att det är Buddys första kull i Norden

10/1 -15 Nu har vi vägt Buddy igen och jag fick en chock! Han har gått upp nästan 2 kg på 2 veckor men iof så stal han en hel skål med Bines mat en dag när jag var på övervåningen och hade glömt att ställa bort den så jag hoppas att han går ner till nästa vägning.

27/12 Idag så vägde vi Buddy och nu väger han 22.15kg Helena på Skymningskallets kennel har sagt att hon kan ta Buddy sen när hon fått klart hemma hos sej. Så det känns hur bra som helst. Men vi tycker så mycket om honom och så länge Dollar är uppe hos Thomas och Frida så kan vi ju ha Buddy hemma.

20/12 Idag kom Toya hit igen för en parning och det gick lika bra idag och det blev en hängning på 14 min. Jag tyckte jättemycket om Toya så om det går bra och blir valpar så tar vi en parningsvalp som vi byter till en pom hos Helena om några år :)

19/12 Idag så kom Anne-Lise och Eivind hit med Toya för att para med Buddy. Det gick hur bra som helst och det blev en hängning på 13 min. Jag blev så glad att de tyckte lika mycket om Buddy som vi gör

6/12 Idag så åkte vi till Bjurholm för att kolla Buddys ögon innan han ska para. Allt gick bra och han var UA så det var skönt. Så nu blir det spännande att se vad han säger när hans tjej kommer på besök :)

11/11 Idag så fick Buddy följa med ner till Timrå och göra BPH. Ja jag vet att det hade varit bättre om jag hade väntat längre med att göra det men både vi och TL och beskrivaren tyckte att han gjorde det bra med tanke på hans helt annorlunda liv här i Sverige.

6/11 Idag vägde vi Buddy och nu väger han 22.8kg. Vi har inte hittat nån bra fodervärd till honom så han bor kvar hos oss. Han var ett par veckor hos Frida med familj men det funkade inte riktigt med de andra hundar så då tog vi såklart hem honom igen.
Jag har blivit så van honom så för min skull så får han gärna bo kvar ;)

11/9 Äntligen, äntligen så är Buddy svensk medborgare. Känns så himla skönt :) Idag kommer mamma och hämtar Buddy så får han b där i helgen när Thomas, Frida och Dollar kommer och hälsar på oss.

2/7 Idag så har det åskat väldigt mycket här hemma. Då sprang Buddy ut och ställde sej och kollade över altanräcker för att se vad det är för nåt. Gullpojken <3

30/6 Nu har vi äntligen fått tummen ur och varit och besiktat Buddy så att vi kan försäkra honom. Han har ju varit hos Ichigo och Anton ett tag men det funkade inte riktigt så nu är han hemma igen tills vi hittar en bra fodervärd till honom.
Under tiden så är mamma och pappa jättesnälla och har Dollar för de två vill jag inte ha tillsammans :)

10/6 Nu har Buddy blivit varm i kläderna ;) Idag när vi alla var på övervåningen så roade han sej med att bita av en datorladdare, bita sönder Pekkas fina plånbok och lite pengar som var i den, och Pekkas glasögonfodral, men som tur var så klarade glasögonen sej.

6/6 Nu har Buddy blivit som han ska. En trevlig hund som älskar människor. Ska bli så skoj att se hur allt kommer att bli i framtiden med Buddy som ska bo hos Ichigo. Fortfarande så har han väldigt lätt att gå upp i stress men vi ger honom den tid han vill ha och behöver. Han är otroligt glad och snäll med alla de andra hundarna så det känns jätteskönt. Vi har även avmaskat honom med Axilur

5/6 Natten har varit hemsk med en Buddy som har sprungit över oss, krafsat på oss och varit i farten hela natten. Fortfarande stressad men det har blivit mycket mindre av stressen.

4/6 Äntligen så har Buddy kommit till Sverige och till oss. Som vi har längtat efter honom. Han var lite otrygg såklart men det gick fort över när han valt ut Pekka som sin stora idol... :(

3/2 -14 Om allt går som det ska så kommer Buddy att komma till Sverige i sommar. Han ska bara röntgas först så att det inte är nåt fel på honom.
Vi köper in honom och ska i första hand använda honom på 2 av våra tikar om allt går som det ska med dem....
Ska bli hur spännande som helst