Baloo dagbok 2004 >>>

23/12 Idag så fick jag en jättefin julklapp av fam Sandström! De hade skickat en massa kort på Baloo! Superkul. Det var ju lite blandat i ålder på honom men jag la alla här ovanför på samma datum 23/12. God Jul på er och fler kort vill jag gärna ha!

17/11 I fredags så åkte vi ner till Stockholm för att Leffe skulle köpa en motor till sin Pontiac. Så då passade vi på att ha lite valpbesök också. Vi kom ner på fredagkväll och då fick vi sätta oss och äta en supergod lasagne! Det gör vi gärna om! *skratt* Baloo var väldigt väluppfostrad om man tänker på att vi hade 2 löptikar med oss. De ville att vi skulle ta in hundarna så vi hade alla utom Bee-Kini i ett gästrum, där vi hade satt en bänk framför dörren så att de inte skulle ta sej ut. Men det var för frestande både för Baloo och för brudarna så vi stängde dörren i stället för att få lite mer lugn och ro. Baloo kan gå lös utan några som helst problem hemma på tomten. Anna har verkligen lagt ner ett otroligt arbete på honom. Vi är väldigt imponerade av vilken disciplin de hade på honom om man tänker på att det är deras första hund och att det dessutom var två löptikar i hans hus. Sen på kvällen så gick vi en kvällspromenad med hundarna och sen så satt vi mest och snackade strunt. Det brukar bli så då jag är med.... hmmm... Nästa dag så fick vi värsta "hotellfrukosten" innan vi skulle iväg och köpa en sadel åt Linn men efter det så for vi ut till havet och skogen där vi kunde ha dem lösa. Det var en underbar dag men otroligt vackert väder och otroligt trevligt sällskap. Vi grillade korv och Anna visade hur långt hon hade kommit med apporteringen med Baloo. Det bådar verkligen gott inför framtiden! Sen på söndagen så skulle de gå en "handlerkurs" ute på Svärdsjögården tillsammans med Dorothy som har fött upp Mitzy. Hoppas verkligen att vi ses snart igen! Kram och tack för er otroliga gästfrihet!

25/10 Nu är verkligen Micke en supervalpköpare, för nu har det kommit fler bilder på Baloo! De två som är här ovanför (25/10) är från deras semester på Gotland där Baloo satt som en kung i cykelkärran. Då var han ca 5-5.5 månader. Fortsätt så här och skicka fina och roliga bilder på Baloo! *superglad gammelmatte*

18/10 Tack snälla Micke för fler bilder på Baloo och Falcon! Du ser vad det går bra att maila bilder! *flin* Det vore kanon om du kan ta några bilder på bara Baloo också så man får se honom på riktigt!

15/10 Tack snälla Micke för bilderna från utställningen! Du ser det gick ju hur bra som helst att maila! *skratt* Så nu kanske jag kan få bilder lite oftare på Baloo? Anna var ju jätteduktig som fick honom att stå så fint när det var första utställningen och allting.

3/10 Ja så har då Baloo också avverkat utställningspremiären! Anna och Baloo skötte sej med den äran så självklart så blir de ju veckans Hummelvikare! Jätteroligt att höra att allt bara går bra med den lille stockholmaren! Ännu roligare att ni hade trevligt tillsammans med Falcon och hans familj. Jag hoppas att ni kommer att träffa på varandra fler gånger!

29/9 Nu har jag talat med husse Micke igen! Anna har precis gått klart valpkursen och det har gått hur bra som helst! Bra jobbat Anna! *gammelmatte är stolt* Sen har de anmält sej till både en fortsättningskurs i lydnad på BK och på Hundungdom, så det beror lite på vilken som kör igång fortast. Samarbetet fungerar jättebra, men kursledaren tyckte att Baloo hade lindat familjen runt sina fingrar! (hur kan man säga så om en tollare? *gapskrattar* för det gör ju de flesta tollare) Anna har även provat på några olika agilityhinder på skoj och det har gått jättebra så hon längtar nog mest tills Baloo har fyllt ett år så hon ska kunna träna på allvar. Lycka till på utställningen! Jag hoppas att allt kommer att gå bra och om det inte gör det så kom ihåg att då är det mest synd om domaren som inte känner igen en klasshund då han har en framför sej! Och att det ALLTID är samma hund som man åker hem med som man kom dit med! Kramar från oss!

18/8 Nu har jag varit slarvig för Micke har faktiskt ringt flera gånger under sommaren, men jag har glömt bort att skriva in det. Hur som helst så går det bara bra för Baloo och hans familj. Han är så lydig att det är folk som inte tror att han är en liten valp! Så det måste ju vara pappa Rivers gener som har gått i arv, för så lydig är då inte Mitzy! *skratt* De har varit ute och seglat mycket med sin båt och det gillar Baloo skarpt. Han försöker så klart som den tollare han är att ändra på rutinerna på båten för han vill ju sova i sängen, men familjen har bestämt att det inte ska vara så och har hållit sej till det och då accepterar han det också med samma självklarhet. Men man är ju dum om man inte provar! Samma helg som det var specialen så var de ner till Öland och firade ett bröllopspar. De tog de en lång cykeltur runt Öland så då fick Baloo sitta i en cykelkärra med myggnät över. Gissa om andra blev förvånade över att det satt en hundvalp där och filosoferade....Anna ska snart börja en valpkurs på brukshundklubben. Det blir nog bra start till sen då hon ska börja i HU. Ska bli spännande att se vad som ni kommer att hitta på med honom. Jag hoppas att det kommer att gå lika bra i fortsättningen också för er! :)

3/6 Micke ringde idag och avlade rapport till mej! *skratt* Baloo väger nu lite drygt 6 kg. De har klippt klorna på honom två gånger och det går bra. För att vänja honom ännu mer så ska de klippa klorna minst en gång/varannan vecka, så det är superbra. Han är duktig på sitt och ligg. De har tur också att det har precis startat upp en aktivitetsgrupp i Södertälje, så dit kommer nog familjen att komma på besök. Micke har också fått kontakt med en jägare som skulle ge dem några klöver som de kan använda när de sen ska börja med viltspår. Jag blir så jätteglad då man hör alla saker som ni tänker försöka hålla på med Baloo. Baloo har även fått en härlig kompis som är en golden hos sin dagmatte (ok då barnens farmor...). De leker och härjar och har verkligen superkul tillsammans. Han är 2 år, men inte bekymrar storleken Baloo. Inte då, han är ju van de andra vuxna hundarna här hemma.....

10/5 Idag så har jag talat med Micke igen om Baloo. De är jättenöjda med honom också. Han säger till då han vill gå ut på natten. Han har även träffat den snälla goldenhanen Kasper som ska vara hos samma dagmatte. Det blev lite pinsamt för Baloo sprang direkt fram och skulle dia på honom och det gick ju inte så bra.... Men annars så verkade de komma bra överens. 

8/5 Ja så har då den stora dagen kommit....Efter de vanliga fotograferingarna så var det så dax att säga hej då till Baloo. Jag hoppas att resan kommer att gå bra de 55 milen ner till Stockholm... Nu har de kommit fram till Stockholm och resan hade gått otroligt bra. Baloo hade varit otroligt snäll och hade bara gnällt ca 15 min på hela resan. De stannade till ca 1 gång i timmen och rastade. I bilen så låg han mest nere vid golvet och sov. När han kom hem så hoppade han och skuttade på gräsmattan och trivdes hur bra som helst. Så vi tror att det kommer att gå precis hur bra som helst för er...Lycka till!

7/5 Baloo har badat idag i Mitzys pool. Han tyckte att det var ganska kul, eftersom att det var så varmt ute. Familjen Sandström kom och hälsade på Baloo och oss idag. De ska sova över på vårt fina vandrarhem här i Köpmanholmen.

3/5 Idag på vet besiktningen så skötte sej Baloo hur bra som helst och han var UA och väger 3.5 kg.

24/4 Nu väger Baloo 2970 gram

19/4 Nu väger Baloo 2400 gram

15/4 Nu väger Baloo 2220 gram.

11/4 Nu är det även bestämt var orange kommer att hamna och det bli nere i Stockholm hos familjen Sandström. Så nu heter han Baloo och väger 1971 gram.

6/4 Nu väger han 1485 gram

4/4 Orange var den som var mest intresserad av att kolla på vingarna. Både kanadagås och andvingarna!

2/4 Nu väger orange 1205 gram

24/3 Vikt 755 gram

22/3 Nu väger han 680 gram

21/3 Har börjat att öppna ögonen lite

20/3 Nu har trampdynorna börjat att mörkna lite och nu har han ökat till 525 gram!

19/3 Nu väger han 440 gram

14/3 Nu är det hängöron på orange också som väger 304 gram

11/3 Nu har nosen börjat att mörkna