Kira dagbok 2006 >>>>

19/4 Nu har Hilde varit jättesnäll och skickat nya bilder på Kira och resten av familjen. Tack så jättemycket! Stor kram från oss.

Hei.

Nå er påsken vel overstått og vi har hatt en knall uke på Tryvang Øst igjen Kira fikk prøve seg som trekkhund for første gang. Problemet er bare at eneste mulighet å få både Nova og Kira til å trekke er at jeg ligger foran i løypa, så jeg er kommet i god form denne uka J Vi går også på grunnkurs med både Nova og Kira om dagen, og så fort dette kurset er over er vi meldt på til språkkurs og kurs i hundemassasje og -stretching. Deretter tar vi sommerferie før vi skal på sporkurs, og deretter jobbe videre med spor og apport. Alle kursene tar vi på Lundqvist hundeskole. Er så utrolig fornøyd med instruktørene her og deres måte å lære opp hunder på. Da vi gikk på kurs hos Canis gikk Nova fort lei og etter en time var det ikke mer å hente fra han. Hos Lundqvist holder vi på i 2,5 timer (med pauser for hunden selvfølgelig) og både Nova og Kira synes det er kjempeartig. Og da trives jo vi også. Men litt ugang er det også med denne ’hummelvikaren’. Dagen før vi skulle på påskeferie lagde jeg 3 pizzaer til hele familien, og måtte kjøle dem før jeg pakket de inn. Det skulle ikke mer enn en tur i dusjen før Kira hadde tatt seg den frihet og forsyne seg av to av pizzaene. Ledningen til musa på pcen til Tommy har også fått smake tennene til Kira.. Så passende nok lærer vi nå hvordan å sette grenser for hunden hos Lundqvist. Hehe. Men alt i alt koser vi oss masse sammen.

Mange klemmer fra Kira m fam!

4/3 Det är så otroligt skojigt att få vara delaktig i vad som sker med valparna sen de har flyttat. Det är precis som att man är med då man får så här utförliga rapporter! ;) Här kommer en rapport från Kira i Norge:

Heihei.

Nå er det en stund siden sist vi sjekket inn… Kira har det bare bra og hun kommer godt overens med både tobente og firbente i alle aldre. Lydig er hun blitt ogsåJ Vi har nettopp vært på hytta i Østerdalen (Stor-Elvdal) og tok noen bilder dere kanskje vil se. Det første bildet er tatt av basseten Sniff og dreveren Sira. To kamerater av Nova og Kira. Pointeren Scott er for øyeblikket ute på lang fjelltur. De neste bildene er tatt utenfor hytta hvor Nova, Kira og Sira koser seg i nysnøen. Sniff er inne fordi han har problemer med at snøen kladder seg i den rufsete pelsen sin. Får han for mye snø i ansiktet klarer han ikke se. Så han måtte inn å smelte av seg litt! Da mamma satte i gang med middagslagingen ble det vanskelig å holde styr på alle de 5 hundene i hytta, og til tross for at vi nettopp hadde vært 3 timer på ski ble vi sendt ut igjen. Denne gangen tok vi en tur på sparken gjennom hyttefeltet. Ida (min 6-årige niese) kommanderte oss med ut for å lage snøhule da de hadde sluttet å snø. Dette syntes Kira var veldig spennende, og det tok ikke lang tid før hun overtok all ansvar for gravingen. Hehe. Resten av bildene er tatt den siste dagen. En liten luftetur før vi satte oss i bilen og kjørte hjem. Vi fikk dessverre ikke tatt noen bilder fra noen av skiturene. Men jeg kan love dere at hun liker de turene. Det hender noen av dem blir i litt lengste laget for henne, og da setter hun seg i skisporet foran meg og nekter å flytte seg når jeg kommer. Hehe. Dette er hun nok vant med fra hun var litt mindre. Da pleide hun å få lov til å slappe av litt i sekken når hun ble sliten. Men nå er hun stor nok til å kunne holde ut litt lenger så denne gangen hjalp det ikke å sperre sporetJ

Ha en fortsatt fin vinter.

Klemmer fra Kira med familie

9/1 -06 Nu har jag fått ny information från Kira i Norge! Förra torsdagen så var de iväg och gav henne vaccineringen. De 10 minuter som de fick sitta i väntrummet och vänta så hann hon charma både djur och djurägare! *skratt* Ja det är det jag säger att kan de inget annat våra härliga Hummelvikare så nog kan de charma folk och djur i alla fall! Det gick i alla fall bara bra och nu var hon då "lusefri" också! Hon var lite röd i ena örat, så de fick lite öronrens att behandla henne med, men det var inga större bekymmer. Älgköttet som hon fick smaka var hur gott som helst och det kan man ju se på bilderna också. Så nu hoppas jag att ni får ha ordning på datorn så att jag får massor av bilder på Kira i fortsättningen.....(men jag vet hur det är att ha en dator som krånglar... *suck*)