Falcon dagbok 2005 >>>

12/9 Nu fick jag några nya kort på Falcon också! Tackar, det var skoj!

8/9 Äntligen så har Falcons HD resultat kommit och han hade A höfter och var UA på armbågarna även han! Härligt!

29/8 Igår så ringde Falcons husse Affe och avlämnade en rapport! De var så nöja så med honom så de var jättekul! De har gått en viltspårkurs med Falcon och det är verkligen hans grej, för det är han jätteduktig på. Då bryr han sej inte ens om andra hundar utan fokuserar bara på spåret precis som man ska! Så om allt går bra så kommer de nog att gå akl viltspår med honom nu i höst! Vi här uppe säger bara: LYCKA TILL i fortsättningen också! Sen har husse fått jobb med att köra lastbil så då har även Falcon fått följa med några gånger. Han tyckte att det var lite lurigt att sitta så högt upp men sen kom han på att det var ju jättebra att kunna ha koll på allt!

29/5 Lite nytt om Falcon.... De har precis börjat på en viltspårkurs med Falcon. Han var jätteduktig och valde bort alla de andra hundarna och gick direkt på spåret och hittade klöven utan problem. Superduper!

3/3 Nu har det kommit nya bilder på Falcon igen! Det ska bli jättekul att få se honom igen, eftersom att vi inte har setts sen i somras. Vad duktig han är på "sitt vackert"! Det kan då inte lilla syster. Kram så länge så ses vi i Sundsvall!

31/1 Nu har bilderna på Falcon kommit! Det var min dator som inte kunde ta emot mailen... hmmmm....Här kan man i alla fall se hur goda vänner Falcon och Oliver har blivit. Jätteskoj! Man kan ju lugnt säga att så var det inte från början! *skratt* Hoppas att vi ses i Sundsvall i mars!

29/1 Nu har jag fått reda på hur det gick! Och det gick jättebra. Kanonfin kritik och  en slät etta. Här kan du läsa kritiken. De vägde Falcon då de var till Strömsholm med honom och nu väger han 17.5 kg. Hur som helst så gick allting bara bra på utställningen förutom att Falcon var lite för busig och hoppade och for lite i ringen. Men det är sånt som man lär sej till nästa gång och det är inte så svårt att få bort. Lis har varit duktig på att lära honom saker, så nu kan Falcon: krypa, give me 5, give me 10, sitta vackert, rulla runt, gå runt, goddag (hälsa med tassen), balansera på stockar och stenar i skogen, sitta på stubbar i skogen. Skogsaktiviteterna fick de lära sej då de gick på kurs och det var inte alla som kunde göra dem, men Falcon är en naturbegåvning! Han kan även gå fot någorlunda bra. Falcon är också rädd för dammsugaren, men inte för smällare och raketerna på nyår. När de är ute och går och de möter hundar som han inte gillar så går han självmant över till andra sidan för att undvika dem, för han vill inte ha nåt bråk. Det går jättebra med katten Oliver nu. Man kan nog säga att de tom är kompisar! De är ensam tillsammans 3 timmar utan problem då Lis är på arbetsträning och på nätterna så ligger de i sängen tillsammans med husse och matte. Härligt att höra ifrån er att allt är någorlunda bra. Kram till er!

28/1-05 Nu har jag fått reda på lite mer om Falcon. Först och främst så önskar jag naturligtvis lycka till inför utställningen i morgon! Ser fram emot att få höra hur det har gått. Det är så himla nervöst att gå här hemma och vänta då man vet att de är på någon utställning någonstans! ;) Men nu har den stackars Västeråspojken blivit lite sjuk igen. Den här gången är det förhudskatarr och någon sorts allergi eller känslighet mot någonting. Det har blivit små blåsor innanför ögonlocket och det har varat och blivit rött men de smörjer med en salva som de har fått av veterinären och den hjälper som tur är ganska bra. Jag hoppas verkligen att er otroliga otur ska vara över snart! Massor av kramar och lyckosparkar till er inför morgondagen!