Dagbok 2006 >>>>

28/12 Anna och Pelle hörde av sej och sa att Buffy var så rädd för smällarna. Hon blev ju skrämd förra året då det gick ut med henne på dagen så var det en unge som kastade en smällare och Buffy var ju inte så gammal och hon blev jätterädd. Så jag hoppas att det kommer att gå bra under hela nyårshelgen... Här hemma så har vi Pyttan och Mitzy som är rädd smällare och raketer men inte skott. Vilma var också rädd då vi fick henne men nu bryr hon sej inte sen vi började med viltspårsträningen så det är skönt. Vi håller tummarna att det ska gå bra för Buffan. Kram på er!

18/12 När Pelle och Anna var iväg och röntgade Buffan så passade de på att tömma analsäckarna också eftersom att hon hade kliat sej lite. Nu har hon kliat sej MYCKET mer och därför tog de henne till veterinären. Vi hade hoppats att det skulle vara några objudna pälsgäster, men det var det inte. Däremot så trodde veterinären att det kunde vara något i fodret som inte Buffy tålde. Så nu ska de ge Hills ett tag och så fick hon en kortisonspruta. Vi håller tummarna att allt ska gå bra för er!

10/11 Huvvaligen vilket uppvaknande det blev idag! Jag skyndade mej att kolla Hunddata om resultatet hade kommit in på Buffy och där stod det att hon hade D höfter och lindrig artros på armbågarna! Fattar ingenting för jag tycker ju att om de har D så borde man väl ha anat någonting innan? Men lilla, lätta Buffy som springer som en liten hind över stock och sten.... Så jag hoppas att Anna och Pelle röntgar om henne så att vi antingen får det bekräftat eller då blir det ju tillrättalagt om det har blivit något fel. Kram till er i alla fall!

23/9 Pelle var tvungen att komma utan Anna den här gången eftersom att Anna jobbade precis den här helgen. Tråkigt,,,, Men vi gjorde vårt bästa för att ta hand om Pelle åt dej! *skratt* Buffan blir ju bara mer och mer lik Pyttan för varje gång man ser henne. Men självklart är ju Buffy mycket trevligare och snällare mot hundar än vad Pyttis är!

13/3 Nu har Buffy börjat på valpkurs! Det går hur bra som helst. Det går mest ut på att lära hundarna att inte bry sej om andra hundar och det är ju kanon att ha den inställningen! Lycka till med numera både snygga och duktiga Buffan! ;) Lilla stumpan var lite hängig men det beror antagligen på att det är några nya tänder på gång. Men ingen feber eller så.

11/3 Premiären i utställningsringen gick hur bra som helst för Buffy och Anna. Det fick HP och blev BIR med jättefin kritik så nu hoppas jag att vi kommer att ses på många utställningar framöver! Stor kram och supergrattis till er allihopa!

2/2 Ny vikt på Buffy är 8.7 kg. Pelle och Anna kom hit och hälsade på och bjöd på hembakade jättestora, jättegoda semlor! Snacka om att man har pli på valpköparna! *skratt* Som krona på verket så hade de även med sej en cd-skiva med bilder på Buffan. Hon ser verkligen ut som en Pyttan-kopia. Hoppas bara att hon inte blir lika sur som Pyttis som inte ens blev glad över att få träffa sin dotter utan hon låg ute i hallen och surade.... ha, ha.... Men Chaos och Buffy hade störtkul! Tack så jättemycket! Det var otroligt skoj att träffa er allihopa igen. Buffy kan även en ny konst som heter "Dylan" och då lägger hon sej på golvet med huvudet mellan tassarna.

27/1 Ny höjd på Buffy som nu är ca 30-35 cm.

16/1 Ny rapport om Buffy: det är mycket fart i henne (men det kan man ju vänta sej med den mamman!) och nu kan hon sitt, rulla runt (som nästan går för fort!), lägga sej från stående, plats, hit, vänta på matens varsågod, inkallning, har även börjat lite med apporteringen (nu när dummyn äntligen ryms i Buffys lilla mun, ha, ha), stanna, high five och lite fotgående, men förra veckan hade hon glömt precis allt men nu är det som vanligt igen = duktiga Buffan! ;) Anna och Pelle har även varit duktiga med att lägga in mera krav på det hon redan kan. Det är ju så man måste göra för att få hunden att lära sej svårare saker. Annars så är det ju lätt att man bara harvar runt i samma fotspår.

4/1 -06 Nu är Buffy vaccinerad! Hon tyckte väl inte att det var det skojigaste man kunde hitta på men det gick OK i alla fall och hon mumsade glatt veterinärens godis. Nyårsaftonen gick bra när de var inomhus. Tyvärr så var det ungar som sköt av en smällare/raket när de var ute på natten för sista kisspausen. Så himla onödigt, men det är så det är då man som Anna och Pelle bor i Umeås krigszon! Som tur är så verkar det ändå ha gått bra, så vi får hoppas det till nästa nyår då det brakar lös igen... Buffy har även fått besök av illrar och de var väl inte så väldigt populära för de var ganska osociala..... Svåra att leka med och bet hårt! Aj, aj...