Bond dagbok 2006 >>>>

10/7 Inte nog med det för Bond fick även två utmärkelser på vår kennelträff! Årets Hummelvikare i jakt och så Årets Hummelvikare Allround! SUPERGRATTIS till alla fina resultat!

27/6 Nu har det verkligen varit fullt upp för Bond! Först har han fixade han viltspåret igår och sen har han gjort MH. Det är tur att jag har världens bästa valpköpare som är kloka. Bond blev så rädd på MH banan att Terese valde att avstå skotten och det var ett otroligt bra beslut tycker jag. Man ska inte chansa, så att man förstör andra saker för framtiden. Som tur är (för mej! :=) ) så har ju Bond bevisat att han inte är skotträdd/skottberörd eftersom att han har startat på flera jaktprov. Så jag är väldigt kluven till det här med MH. Jag tycker att det är synd att det inte går att vidareutveckla funktionsbeskrivningen med att t.ex lägga till hantering och skott för då blir det ju mer anpassat för retriever (och spaniel också för den delen) För det blir som en stämpel att de inte är skottfasta, fast det kanske inte alls är så utan att det är andra saker på banan som har gjort att de inte har klarat skotten som inte skulle varit några som helst problem i en annan situation.

26/6 Nu har Bond och Terese gått klart viltspårkursen och avslutade den med ett anlagsklass prov som Bond blev godkänd i på en gång! Härligt jobbat! Det har verkligen varit en händelserik tid det här för både Bond och Terese med flera kurser och prov om vartannat! De har ju även gått en agilitykurs som Bond också har tyckt varit superskoj.

4/6 Nu har Bond och Terese gjort det igen! Idag gick de ett inoff jaktprov som avslutning på en helgkurs och då tog de återigen pris. Den här gången så blev det ett 3:e pris! Ni är ju bara för underbart duktiga!

28/5 Vilken helg det har varit för Terese och Bond! Först så fick de ett 3:e pris på off jaktprov på fredagen och sen slog de till och fick ett 2:a pris på lördagen! Ja det känns som om ord är överflödiga men GRATTIS till er båda två för ett OTROLIGT bra arbete! Tänk att det kan gå så bra fastän Bond inte kommer från "riktiga" jaktlinjer! Men med bra förare och ett bra samarbete så kommer man långt. Jag är så glad och otroligt tacksam att du ville köpa en valp av mej den dagen för över två år sen! Sen gjorde det ju inte saken sämre att kritiken som de fick på fredagen var att det var dåliga avlämningar men det fixade de till med lite hjälp och tips från en snäll kompis till lördagens prov. Då hade det blivit ett högre pris om Prinsen hade kunnat vara tyst.... Synd att han skulle ärva Mitzygenen den dagen! *skratt* Men det är ju helt otroligt att ha startat tre gånger på prov (ett inoff) och gått till pris alla tre gångerna! Vi kommer att följa er med spänning framöver! Kramizar till er båda två!

15/5 Ja nu har Bond gjort debut på ett inoff retrieverjaktprov med den äran! Han fick ett hedrande 3:e pris och jobbade på väldigt bra. Så nu hoppas vi att han kommer med på de andra proven som Terese har anmält honom till. Härligt jobbat och du må tro att jag är stolt över er! Bamsekramar!

11/3 Idag så har Bond varit på utställning med massor av släktingar! Det gick superbra! Både Bondsan och Kenzo fick 1:a pris i ökl och det är ju kanon eftersom att de fyllde ju 2 år bara några dagar innan utställningen! Grattis så hoppas jag att vi ses snart igen!

29/1 Terese kom hit och tittade på valparna och hade självklart med sej snygga Bond! Så då passade jag på att ta lite nya bilder på honom....

2/1-06 Nya härliga bilder på vackra Bond och det tackar vi för såklart! Men nu var det länge sen vi sågs så jag hoppas att ni tar er en tur norrut och kollar på lite puppiesar snart! ;)