Bond dagbok 2005 >>>

10/11 Nu har jag fått nya fina bilder på Bondsan. Tack snälla Terese!

15/10 Nu har jag fått några nya kort på Agenten igen! Tack snälla Terese för dem!

5/10 Nu har jag fått nya fina bilder på Bond och han var ju så himla duktig duktig på TJP den 2/10! Han gick ju inte till pris eftersom han just den här söndagen fick för sej att det räckte så bra med att visa vart fåglarna låg någonstans! :) Det är ju huvudsaken att man vet att det finns där och sen är det ju som det är då det är tävling eller prov. Tollingen var i alla fall en fröjd att se. Det var klockrent och gjorde oss verkligen stolta som uppfödare! Nästa gång så tror jag säkert att ni går till pris! Massor av kramar från oss som är SÅ STOLTA över att ha vår första Hummelvikare till start på ett TJP, men förhoppningsvis inte den sista......

2/10 Idag så håller vi tummarna för Bond på TJP i Gävle! Varmt lycka till!

2/9 Nu har det börjat att lossna lite för Bond och vilt på land. Härligt jobbat båda två! För nu har Bondsan tagit and på land flera gånger helt spontant och det låter ju lovande eftersom att han förhoppningsvis ska starta på TJP nu i oktober. Keep up the good work!

6/8 Nu har jag fått nya fina bilder på Bond. Tur att pälsen faller nu och inte då han ska på utställning! *flin* Mamma Mitzy är ju också en kanadensisk naken hund just nu, så det ligger väl i släkten....

8/7 Härliga nyheter igen! Bond hade A på höfterna och UA på armbågarna! Härligt och stort grattis till det!

8/6 Lite skvaller om Agenten! ;) Terese berättade att även Bond har varit tollarbusig.... (känns bra för mej som har haft vilda Bee-Kini som äter biltak...) Han har börjat att ta saker då han blir lämnad ensam. Då öppnar han helt enkelt toadörren och stjäl lypsyl, olika hudkrämer och annat smått och gott. En bläckpenna har han också dissekerat så matte fick gå och leta delar så att han inte skulle ha ätit upp något! Vilken rackare va? Men som sagt för oss andra så känns det bra att även solen har sina fläckar! *skratt* Ska bli jättekul att snart ses igen på utställningen och funktionsbeskrivningen. Kram och lycka till!

24/5 Bilder från utställningen i Sollefteå. Bond skötte sej som vanigt helt exemplariskt. Vi förstod inte riktigt varför han fick en 2:a eftersom att hela kritiken var så jättebra, men så är det ibland med utställningar. Men kom igen i Övik!

15/5 Ny rapport från Agenten i Härnösand. Jaktkursen går jättebra. Bond har mognat otroligt Nu flamsar han inte så mycket längre utan Terese tycker att det känns som om kronan har trillat ner för honom! *stolt gammelmatte* När de tränar med fågel så är Bond lite larvig och måste peppas lite innan han tar fågeln, men sen bär han in den till Terese utan problem. Så Terese tränar vidare på det hemma i lugn och ro. Likadant med avlämningarna som inte sitter perfekt. Terese är klok och gör inte så stor affär av det på kursen utan det tar hon hemma i lugn och ro. Ska i alla fall bli superkul att träffa er igen på lördag i Sollefteå! Kramar till er båda två!

10/5 Nu har jag fått nya fina kort på agenten igen! Tack snälla! Terese berättar också att jaktlydnadskursen går jättebra och att Bond gör precis allt det han ska med guldstjärna! Du må tro att jag är stolt över er! Tur att man har duktiga valpköpare som fixar till trevliga hundar som dessutom är super på att jobba! För det går sannerligen inte så väldigt bra med Bee-Kini.... *skratt*

4/4 Nu har jag fått nya fina kort på Bond! Du kan väl komma hit och ta några fina kort på Pyttis också? ;) Ska bli jätteskoj att träffas på lördag igen.... Kramizar

22/3 Terese ringde och berättade att jaktkursen går jättebra. De har haft avslutning och då ville instruktören att de skulle visa att de tog vilt för att de skulle få fortsätta med den sedan i vår. Bond var inte så intresserad då han var i koppel men då matte kopplade lös honom så tog han både kråka och trut på en gång. Jätteskoj! Sen är det ju jätteroligt att Terese pappa som föder upp finsk spets också har fallit lite för tollarna. Ska bli väldigt intressant att följa agentparet framöver! Kramar till er båda!

12/3 Nya bilder från Terese och de som jag tog i Sundsvall idag. Premiären i off sammanhang gick jättebra och Bond fick ett första pris. Så nu ses vi väl snart igen i utställningsringen eller hur? ;)

14/2 Härliga nya bilder på Agenten! Tack snälla Terese!

10/2 Idag så har vi fått lite rapport från Bond igen! Vikten är 21 kg och dessutom så ska de börja jaktdressyrkurs på måndag. Ska bli spännande att höra mer om den! Tack för den fina bilden på Agenten! Thomas blev jätteglad!

15/1 Idag så fick vi träffa Bond igen. Vi hade valpträff och det gick jättebra med alla övningarna fastän det var ganska många hundar med. Jätteroligt Terese! Bond har verkligen vuxit upp till en vacker och trevlig hane. Vi får väl träffas och träna ihop snart igen där det inte är så väldigt halt... 

10/1 Terese jag försökte men jag kunde inte låta bli att lägga in Bond då han öppnar paketen på julaftonen!

7/1 Fått nya bilder av Agenten. Terese berättar att nyår gick bara bra för Bond också. Skönt att höra. Terese och jag har diskuterat våra hundar mycket och kommit fram till att vi tror att de är ganska sena i mognaden. Både Bond och Bee-Kini är så att de kan bli jätterädda för en sak för att i nästa stund inte vara ett dugg rädd. För de är inte ett dugg nervösa eller så utan i grunden är de stabila men just omogna. Det är en väldigt lättsam kull eftersom att de är ganska förarveka, utan att vara klena mentalt, så de blir ju väldigt tacksamma att jobba med. Jag tror att de kommer att bli jättefina hundar när de är "färdigmogna"! *skratt* Roligt att se att Bond har vuxit till sej och blivit så mycket "hane"! Han har verkligen blivit jättefin!